Fibox

Fibox er en global markedsleder inden for kabinet- og kapslingsløsninger med fokus på robuste og innovative løsninger, der sikrer optimal beskyttelse af fordelingstavler, kontrolsystemer og andre elektroniske og elektriske applikationer.

Det brede sortiment dækker blandt over materialevalg såsom polykarbonat, polyester, ABS, aluminium og polyprolyn. Produkterne kan desuden leveres i tæthedsgraderne IP65-68, der sikrer optimal beskyttelse uanset hvilket miljø og andre forhold, som din applikation udsættes for. Det gør deres kabinetter og kapslinger velegnet til en lang række formål inden for industrier såsom:

• Automation & Robotics
• Bygningsautomation
• Maskinbyggere / OEM-udviklere
• Tele- og datakommunikation
• Trafik & Infrastruktur

Fibox har nordiske rødder med hovedkvarter i Finland og nationale kontorer i mange lande. Sammenholdt med 60 års brancheerfaring er Fibox en velanset producent og leverandør, der leverer holdbare løsninger til kritisk infrastruktur og kritiske dele i dine applikationer, uanset om du ønsker en standardvare eller en skræddersyet løsning. Læs mere om kabinetter og kapslinger fra Fibox her.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.