Stort udvalg af kabinetter og kapslinger til Automation & Robotics

Få stærke og solide indbygningsløsninger med kabinetter og kapslinger i slidstærke og langtidsholdbare materialer, der sikrer, at dine applikationer altid er robust beskyttet. Find et bredt udvalg indbygningsløsninger, der dækker mange størrelser og materialer til at matche lige præcis det miljø og den anvendelse, du har behov for.

Kabinetter

Til indbygning af mindre applikationer.
Velegnet til mange mindre elektroniske applikationer og komponenter, såsom PLC’er, mindre control-moduler, frekvensomformere og meget andet til vægmontering eller fritstående. Læs mere i det samlede katalog for kabinetter og kapslinger ved at downloade filen nedenfor.

Kapslinger

Til indbygning af større applikationer.
Mere robuste og større beskyttelsesenheder velegnet til mange formål såsom større styresystemer, motorer, omformere, distributionstavler og lignende industrielle elektroniske og elektriske applikationer til enten vægmontering eller fritstående. Læs mere i det samlede katalog for kabinetter og kapslinger ved at downloade filen nedenfor.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 2189 9970pehn@hansbuch.dkBook et møde

Se alle vores kategorier inden for Automation & Robotics

Leder du efter komponenter, produkter og løsninger fra flere forskellige teknologier til dine unikke applikationer, finder du alle Hans Buchs kategorier med et stort kvalitetsudvalg inden for Automation & Robotics herunder.

Derfor anbefaler vi kabinetter og kapslinger fra Fibox

Mere end 60 års erfaring med udvikling og fremstilling af kabinetter og kapslinger gør Fibox til en anerkendt og førende leverandør på verdensmarkedet. Fælles for produktporteføljen er et fokus på innovation og robusthed, der altid sikrer dine applikationer optimal beskyttelse, uanset hvilket miljø og andre forhold, som din applikation udsættes for.

Udvalget dækker over en lang række af standardvarer i forskellige materialer, men Fibox har især også fokus på skræddersyede tilpasninger, der imødekommer specifikke krav til unikke og innovative applikationer. Det sikrer, at du altid har en løsning, der både matcher dine krav til indretning og størrelse – og ikke mindst beskyttelse af dine kritiske dele til din applikation.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre