Unika Group

Unika s.p.a. er en italiensk kabelproducent med en internationalt markedsledende rolle med et stort fokus på vedvarende teknisk udvikling af løsninger til markedets behov til en bred vifte af applikationer til industriens mange brancher. Sortimentet dækker f.eks. over løsninger til datatransmission, styring, dynamiske bevægelser, strømføring og meget mere.

Unika er blandt andet specialiseret i følgende internationale markeder med fokus på stærk holdbarhed og modstandsdygtighed i hårde og krævende miljøer:

• Automation & Robotics
• Marine & Offshore
• Jernbaneindustrien
• Forsvarsindustrien
• Bilindustrien

Unikas specialer dækker også over kundespecifikke løsninger, der tilpasses mange unikke behov og efterspørgsler, hvor der f.eks. kan være ekstra fokus på udefrakommende påvirkninger såsom elektromekanisk interferens (EMI), ekstreme vejrforhold, ekstreme temperaturer, vibrationer eller generelle høje sikkerhedsstandarder.

Unika er desuden certificeret inden for kvalitetsledelse (ISO 9001) og miljøledelse (ISO 14001), hvilket sikrer dig som kunde høje kvalitetsstandarder for både drift og produktion. Læs mere om vores kabelløsninger fra Unika Group her.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.