Kabler til Automation & Robotics

Kvalitetskabler designet til mange industrier, anvendelsesformål og miljøer. Kablerne gennemgår skrappe kvalitetskontroller, der sikrer, at du altid får et produkt i høj kvalitet, som er gennemtestet, og som giver problemfri integrering i dine applikationer.

Kabler til Automation

Pålidelig signaloverførsel og fejlfri drift.
Problemfri integrering og med maksimal effektivitet i automationløsning. Find f.eks. kabler til data, styring og motorer, samt til applikationer, hvor dynamiske bevægelser eller beskyttelse mod elektromekanisk interferens (EMI). Læs mere ved at downloade kataloget for kabler til automationindustrien nedenfor.

Kabler til Marine

Designet til de barske forhold til søs.
Kabler til marineapplikationer er specieldesignet til at modstå de barske forhold på havet og er gennemtestet til at være holdbare under f.eks. ekstreme vejrforhold, vibrationer og saltvand. Læs mere ved at downloade kataloget for kabler til marineindustrien nedenfor.

Kabler til Jernbane

Designet til høj pålidelighed, sikkerhed og holdbarhed.
Kabler til jernbaneindustrien er designet til at opfylde strenge kvalitetskrav til pålidelighed, sikkerhed og holdbarhed. Kablerne består af materialer, der modstår ekstreme temperaturer, vibrationer og mekanisk stress. Læs mere ved at downloade kataloget for kabler til jernbaneindustrien nedenfor.

Kabler til Forsvaret

Designet til kraftig pålidelighed i kritiske situationer.
Kabler til forsvarsapplikationer er designet til at opfylde de højeste sikkerhedsstandarder med avanceret teknologi. Kablerne er i robuste materialer og sikrer kontinuerlig kommunikation, strømforsyning og datatransmission under krævende opgaver og operationer. Læs mere ved at downloade kataloget for kabler til forsvarsindustrien nedenfor.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 2189 9970pehn@hansbuch.dkBook et møde

Se alle vores kategorier inden for Automation & Robotics

Leder du efter komponenter, produkter og løsninger fra flere forskellige teknologier til dine unikke applikationer, finder du alle Hans Buchs kategorier med et stort kvalitetsudvalg inden for Automation & Robotics herunder.

Derfor anbefaler vi kabler fra Unika Group

Unika har en internationalt markedsledende rolle som kabelleverandør med et stort fokus på skiftende behov i et evigt udviklende marked. Sortimentet dækker f.eks. over både kundetilpassede løsninger og standardproduktioner, der tager højde for beskyttelse og modstandsdygtighed over for en række udefrakommende påvirkninger.

Hvad end du ønsker i antal af ledere, tykkelser og isolering for dine kabelløsninger, vil Unika være i stand til at levere det, du efterspørger inden for eksempelvis datatransmission, styring, strømføring og meget mere.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre