Pålidelig og holdbar

Slagnøglemaskinen Master 35 er udviklet til befæstelse af jernbanesveller og sikrer dig en pålidelig drift med lang holdbarhed og høj effektivitet, samt et stort sortiment af udstyr og tilbehør.

Komfort og effektivitet

Master 35 er kendt for sin høje effektivitet, lange levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Tool Carrier fra Airtec kan tilkøbes for at øge komforten til operatøren og reducere vibrationer med op til 30 %. Dette kan nedsætte risikoen for skader og ubehag. Udover de mange fordelagtige egenskaber, der kommer med Master 35, kan 90 % af dens materialer genanvendes.

Master 35 er blevet et begreb, når talen falder på benzindrevne skruemaskiner, og denne stærke maskine anvendes nu vidt og bredt i jernbanesektoren. Kendetegnene ved maskinen er pålidelighed, høj ydeevne og lang levetid på selve maskinen og reservedelene.

Vægten for Master 35 er blot 17,5 kg, og hvad end man anvender den sammen med den specielt udviklede tool carrier eller ej, er der tale om et stykke fleksibelt og særdeles pålideligt værktøj, som kan anvendes til såvel mindre som større opgaver.

Til maskinen tilbydes en lang række tilbehør, som sikrer, at arbejdet kan udføres let og sikkert og dermed med mindst mulig belastning for brugeren. Se de næste sider med tilbehør! Toppe og bor kan fremstilles efter ønske og i mange forskellige dimensioner.

OBS: Sørg altid for, at tilbehør som forlængere og toppe passer perfekt sammen, da dette har stor betydning for maskinens slagkraft og delenes levetid.


Kontakt

Hans Henrik Nielsen
Salgsdirektør for Hans Buch Jernbane
+45 2789 7708hhi@hansbuch.dk
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre