Med Crowcon I-Test behøver du ikke mere end 1 minut for at udføre en Bump test og sikre dig, at din gasdetektor, virker efter hensigten. Se mere her.

Derfor skal du teste din gasdetektor med Crowcon I-test

Giftige eller brandfarlige stoffer optræder ofte som en del af produktionen på mange arbejdspladser, og selvom alle regler og foranstaltninger er opfyldt, kan der stadig ske uheld fra tid til anden. Det er derfor helt essentielt, at dine gasdetektorer altid virker efter hensigten, så du og dine nærmeste er sikret mod farlige gasarter.

Med Crowcon I-Test behøver du ikke mere end 1 minut for at udføre en Bump test og sikre dig, at din gasdetektor, virker som den skal. Start for eksempel arbejdsdagen med at sætte din Crowcon T4 eller Gas-Pro detektor i Crowcon I-Test før du henter kaffe på kontoret. Så er du sikker på, at du får det gjort, og den er sandsynligvis færdig før du vender tilbage.

I Hans Buch har vi lavet en video med en af vores serviceteknikere, som gennemfører en Bump test på en Crowcon T4 gasdetektor med 4 sensors (CO, H2S, CH4 %LEL og Oxygen) inden et servicebesøg. Se den her:

I-Test er tilgængelig for brugere af Crowcon Gas-Pro og T4 og tilbyder hurtig og sikker håndtering af Bump tests og kalibrering, inklusive fuld datastyring og rapportering.


Kontakt vores ekspert

Tag fat i Søren og hør mere.
+45 2449 7124ssc@hansbuch.dk
gasdetektering
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre