I industrien arbejder man ofte med emner, som gør det umuligt at anvende normal temperaturmåling, hvor man er i kontakt med emnet. I disse processer, hvor man er nødt til at måle temperaturen på afstand af emnet, er infrarød temperaturmåling en effektiv og meget anvendt løsning.

Hvorfor bruge infrarød temperaturmåling?

Der findes mange fordele ved at benytte et infrarødt termometer til temperaturmåling i industrien. Først og fremmest er målingen kontaktløs, og det er derfor muligt at måle temperaturen på både meget kolde og meget varme emner, som det ikke er muligt at berøre.

Hvilke industrier kan bruge et infrarødt termometer?

Infrarøde termometre er relevante for alle industrier, der har behov for at måle temperatur på afstand.

Hos Hans Buch har vi særlig erfaring med følgende:

  • Temperaturmåling til industrien
  • Temperaturmåling til aluminiumindustrien
  • Temperaturmåling til glasindustrien
  • Temperaturmåling i asfalt
  • Temperaturmåling i kraftværker og affaldsforbrænding
  • Måling af røggas

Hvordan fungerer et infrarødt termometer til industrien?

I dag er det infrarøde termometers måleteknik meget nøjagtig og kan laves sådan, at termometret er særligt følsomt inden for visse infrarøde bølgelængder, imens andre bølgelængder ikke måles med. På den måde kan termometret specialiseres til den enkelte opgave, så du er sikret et præcist resultat hver gang.

Pyrometer til industrien

Infrarøde temperaturmålere kaldes også for pyrometre og er en meget anvendt løsning i industrien. Hos Hans Buch forhandler vi pyrometre til effektiv temperaturmåling i en lang række industrier.

Læs mere om pyrometer her

Vi hjælper dig med infrarød temperaturmåling i industrien

Hos Hans Buch har vi stor erfaring med infrarød temperaturmåling til industrien. Vi forhandler en række løsninger fra AMATEK Land, som alle har den høje kvalitet til fælles. Når du gør brug af disse løsninger, får du glæde af AMATEK Lands 40 års erfaring med specialiserede løsninger til industrien.

Er du i tvivl om, hvordan du skal arbejde med infrarød temperaturmåling, eller vil du vide mere om, hvordan vores løsninger fungerer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Igennem mere end 100 år har vi forsynet danske virksomheder med løsninger, der opfylder deres behov – og vores team af specialister sidder klar til at gøre det samme for dig.

Download den ultimative guide til infrarød temperaturmåling

Download infrarød temperaturmålings-guide

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*

Kontakt vores ekspert

Tag fat i Michael og hør mere
+45 23 70 13 49mgj@hansbuch.dk
Michael Grim Jensen
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre