Hans Buch vil vi være kendt som den bedste sparringspartner og leverandør inden for vores felt, når kunder inden for den danske industri og den maritime sektor skal vælge nye løsninger eller komponenter, som kan hjælpe dem med at blive bæredygtige.

Din bæredygtige sparringspartner

Vi er leverandør til meget strøm- og energiforbrugende industrier og vores produkter er ofte et centralt element i processerne. Det er derfor vores mission at gøre vores bedste for at reducere vores eget bæredygtige fodaftryk samt bidrage til vores kunders og leverandørers bæredygtige udvikling.

I Hans Buch har vi derfor sat os nogle mål:

Vi vil frem mod 2024 nedsætte vores CO2 aftryk hos 20 udvalgte kunder med min. 30%.

Vi ønsker at reducere vores kunders omkostninger eller aftryk med 30% i de områder, hvor vores produkter spiller en central rolle i kundernes produktion.

Vi vil være i stand til at rådgive vores kunder om CO2-aftryk på de enkelte produkter og løsninger, vi leverer.

Vi vil være i stand til at måle og dokumentere CO2-aftrykket på vores produkter, så det er gennemskueligt for vores kunder. Derudover vil vi udvikle en skabelon som kan beskrive processen til inspiration for andre leverandører og virksomheder.

“Vi oplever et stort behov for grøn omstilling hos vores kunder og det er en indstilling, vi deler i Hans Buch. Vi vil tage et samfundsansvar og stille krav på tværs af forsyningskæden. På den måde kan vi sikre, at vi laver en kæde af grønne tiltag, hvor vi i fællesskab hjælper hinanden med at blive endnu bedre til at tænke i bæredygtig produktion og løsninger.”

Martin de Feuth Jensen, Administrerende direktør i Hans Buch

Følg med i vores grønne udvikling

ISO 14001 certificering
i miljøledelse

Hans Buch er indehavere af ISO 14001 certificeringen i miljøledelse. Det er et kvalifikationsparameter, der hjælper os med at have en struktureret tilgang til den grønne omstilling. En tilgang der også afspejler sig i de løsninger og den rådgivning vi tilbyder dig som kunde.

En bæredygtig forretningsplan

Vi har udviklet en bæredygtig forretningsstrategi, der skal sikre, at den grønne linje strømmer gennem hele vores forretning – fra vores enkelte produkter til kunderådgivningen. I den forbindelse har vi udvalgt de områder, der har størst potentiale i forhold til bæredygtighed.

Udvælgelse af
verdensmål

For at fokusere vores grønne omstilling har vi udvalgt to af FN’s verdensmål, som vi skal arbejde ud fra: Verdensmål 7 der skal sikre, at alle har adgang til pålidelig, bæredygtig og moderne energi til en overkommelig pris samt Verdensmål 13, der forudsætter, at vi handler hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og deres konsekvenser.

Samarbejde med
Dansk Erhverv

For at sikre, at vores bæredygtige forretningsplan kommer ud og lever, har vi allieret os med Dansk Erhverv og brancheforeningen BITVA. I den forbindelse gennemgik vi et uddannelsesforløb, faciliteret af HE Agenda, som er Danmarks førende eksperter inden for bæredygtige forretningsstrategier.

Bæredygtige cases

Sådan reducerede vi luftforbruget på stålvalseværk

Bæredygtig viden

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre