Bandelin

Bandelin Electronic GmbH er en familieejet virksomhed, som har 60 års erfaring inden for ultralydsteknologi. Udvikling og fremstilling af ultralydsudstyr, desinfektionsmidler og rengøringsmidler udføres i deres virksomhed i Berlin.

Bandelin tilbyder en række af moderne produktionslinjer og et højt motiveret personale, som garanterer en høj kvalitet af produkterne.
Bandelin udvikler på mere ultralydsteknologi i samarbejde med universiteter rundt omkring. Deres ultralydsteknologi er lavet i høj kvalitet, og har dermed en lang levetid.

Bandelin arbejder altid mod at blive mere bæredygtige, ved at investere i grønnere løsninger, så de kan vise deres bidrag til en renere verden.  De har blandt andet investeret i solceller på deres tag, så de kan generere deres egen strøm.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.