Få netværksløsninger i høj kvalitet

Få et stort udvalg af hardware og software inden for netværksløsninger til mange kundespecifikke behov. Vores produktportefølje dækker over RMS, routere, gateways, switches, modemer og access points, og finder du ikke lige dét, du står og mangler, er vi klar til at hjælpe dig i den rigtige retning. Klik knappen nedenfor for at downloade hele netværkskataloget.

RMS (Remote Management Systems)

Brugervenlig fjernbetjent netværksstyring.
Remote Management System fra Teltonika Networks byder på en brugervenlig alt-i-én-løsning. IoT-platformen giver dig en brugerflade med et nemt overblik over dine tilsluttede enheder og løsninger. Softwaren er kompatibel til fjernadgang og giver mulighed for at styrealle tilsluttede enheder fra både Teltonika Networks og tredjepartsenheder. Læs mere ved at downloade filen nedenfor.

Routere

Routere til mange specifikke behov.
Med Teltonika Networks routere i serierne RUT, RUTM, RUTX og TCR behøver du kun at gå ét sted hen for at dække dine specifikke behov. Routerserierne dækker hver især en bred vifte af standarder og egenskaber såsom porttyper, antal porte, SIM, Wi-Fi, frekvensområde og hastigheder. Læs mere ved at downloade filen nedenfor.

Gateways

Gateways til at understøtte mange forskellige opsætninger og protokoller.
Ligesom deres routerserie dækker Teltonika Networks TRB-gateway-serie mange specifikke kundekrav, der blandt andet dækker SIM, SA- & NSA-support, Modbus protokolsupport, flere VPN’er og meget mere. Lær mere om TRB-serien ved at downloade filen nedenfor.

Fordelere (Switches)

Stort udvalg af switches til den helt rette skalering.
I Teltonika Networks TSW-serien finder du en bred vifte af switches, der hver især er skaleret til at dække antal porte til ethernet, gigabit ethernet, SFP og PoE+, samt ethernethastigheder i 10, 100 og 1000 Mbps. Se hele serien ved at downloade filen nedenfor.

Modemer

Pålidelig og stabil tilslutning.
TRM-serien dækkker over Teltonika Networks modemer, som giver dig en pålidelig og stabil tilslutning, som du altid kan regne med. Serien byder bl.a. på tilslutning via USB, og via NB-IoT er du sikret en lang rækkevidde og gennemtrængningskraft. Se mere om TRM-serien ved at downloade filen nedenfor.

Adgangspunkter (Access Points)

Øg tilslutningsmulighederne med pålidelig hardware.
TAP-serien er access point fra Teltonika Networks, som kan dække tilslutningsbehov med porte, der kan dække 10, 100 eller 1000 Mbps og Wi-Fi 4 og 5. Serien dækker desuden netværksprotokollerne SSH og IPv6. Download og læs mere om access points nedenfor.

eSIM til IoT-enheder

Unik eSIM-løsning med fallback-profil.
I samarbejde med ConnectedYou har du hos Hans Buch mulighed for at få samlet alle dine cellulære forbindelser hos én udbyder. Med en indbygget fallback-profil, der har en såkaldt switch connect availability, er du altid sikret en stabil forbindelse. Fallback-profilen sikrer, at du bliver forbundet til den næste prioriterede teleoperatør på mindre end to minutter, hvis forbindelsen svigter hos den første prioritet.

Kundetilpasset platform

Standard, integrerbar eller skræddersyet fra bunden.
Få en platform til dine netværksløsninger, der håndterer alle relevante data fra alle dine IoT-enheder i én samlet brugervenlig software. Har du allerede et setup, der skal udbygges, sørger vi sammen med Iterator IT for en integrerbar løsning. Du kan også vælge en standardopsætning til de mindre komplekse løsninger, eller du kan få skræddersyet en platform fra bunden, der tager højde for alle din unikke behov.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 2189 9970pehn@hansbuch.dkBook et møde

Se alle vores kategorier inden for Automation & Robotics

Leder du efter komponenter, produkter og løsninger fra flere forskellige teknologier til dine unikke applikationer, finder du alle Hans Buchs kategorier med et stort kvalitetsudvalg inden for Automation & Robotics herunder.

Derfor anbefaler vi netværksløsninger fra Teltonika Networks

Teltonika Networks er en af verdens førende udviklere og producenter af netværksløsninger af høj kvalitet med en stærk pålidelighed i deres hardware såvel som deres administrationssoftware, der leverer brugervenlige produkter og brugervenlige grænseflader til mange situationer og sektorer i den brede industri.

Teltonika har hovedkontor og produktion i Litauen, men virksomheden er repræsenteret over hele verden med kontorer i 21 lande og med omrking 2500 ansatte. Med en global tilstedeværelse stræber Teltonika efter at producere og udvikle IoT-løsninger ud fra de nyeste standarder og teknologier, hvilket gør virksomheden til en pålidelig og stærk partner at samarbejde med for fremtidssikrede løsninger.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre