Kundetilpassede udtræksskinner med elektrisk automatisering

Få udtræksskinner, der dækker behovene i en lang række industrier, som bidrager til at automatisere og optimere logistik og opbevaring. Med robuste elektriske udtræksskinner fra Accuride får du en elegant løsning til mange unikke applikationer.

Fullelectric udtræksskinne

Opfyld alle dine tekniske behov med denne kundetilpassede automatiseret skinneløsning, der kan tilpasses til mange forskellige behov til f.eks. vægtbelastning, størrelse, længde, bredde, vippefunktion.

Den fuldelektriske udtræksskinne fra Accuride byder på både elegance og robusthed, og giver en langtidsholdbar automatiseret løsning til dine applikationer. Kontakt os og hør mere om de mange tilpasningsmuligheder eller download manualen nedenfor.

Rør, tryk, bevæg, lås: Elegant løsning med Accurides automatiske udtræksskinne

Den automatiserede udtræksskinne fra Accuride giver dig adgang til en nem tilpasningsløsning og et virvar af muligheder, der dækker lige netop dine specifikationer og behov. Se mere om Accurides Fullelectric slide i videoen nedenfor og bliv inspireret af de mange anvendelsesmuligheder.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 2189 9970pehn@hansbuch.dkBook et møde

Se alle vores kategorier inden for Automation & Robotics

Leder du efter komponenter, produkter og løsninger fra flere forskellige teknologier til dine unikke applikationer, finder du alle Hans Buchs kategorier med et stort kvalitetsudvalg inden for Automation & Robotics herunder.

Derfor anbefaler vi udtræksskinner fra Accuride

Accuride er verdens førende leverandør og producent af innovative industriløsninger inden for udtræksskinner til mange unikke formål. Virksomheden fremstiller og udvikler bevægelsessystemer såsom skuffeskinner, lineære skinnesystemer og lukkesystemer til kabinetter, køretøjer, døre og møbler o.lign.

Virksomheden blev grundlagt i 1962 har produktionsenheder i Nordamerika, Europa og Asien. Med sine årtiers erfaring i produktion og udvikling har Accuride skabt sig et globalt brand, der sætter lighedstegn ved innovation, lang holdbarhed og høj kvalitet.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre