Bredt udvalg af kvalitetsmotorer til Automation & Robotics

På denne side finder du et udsnit af Hans Buchs brede kvaltietssortiment af motorer, der leverer høj præcision, høj ydeevne, lang levetid og hurtig responstid, der til sammen giver dig mange unikke tilpasningsmuligheder til dine applikationer. Finder du ikke det, du står og mangler her på siden, er du velkommen til at kontakte os for teknisk produktrådgivning.

Hybrid steppermotorer

Det bedste fra servo- og step-teknologierne.
Imponerende præcision til nøjagtig positionering og høj ydeevne og få gavn af fordelene fra stepteknologiens præcision og servoteknologiens drejningsmoment og dynamik. Læs og download databladet længere nede på denne side.

PM steppermotorer

Enestående momentydelse og energieffektivitet.
PM steppermotorer (permanent magnet) byder på avancerede design med højkvalitetsmagneter. PM steppermotorer er yderst velegnede til krævende applikationer, hvor det er afgørende med præcis positionering. Læs og download databladet længere nede på denne side.

Standard BLDC-motorer

Højt drejningsmoment og lang levetid.
Programmet af børsteløse DC-motorer (BLDC) har avanceret elektronik og er velegenede til mange applikationer til industriel og kommerciel anvendelse. Læs og download databladet længere nede på denne side.

BLDC-motorer med gearkasse

Øget drejningsmomenter med integreret gearkasse.
Energibesparende løsning med børsteløse motorer (BLDC) med indbygget gearkasse er ideel til applikationer med kompakte designs, hvor pladsen er lille, men hvor kraft og præcision er et ufravigeligt krav. Læs og download databladet længere nede på denne side.

Servomotorer

Hurtig responsivitet og pålidelighed.
Højydende servomotorer, som kan fås med indbygget kontrolteknologi og encoder-feedback-muligheder, der sikrer, at du kan styre din applikation med nøjagtig positionering og hastighedsregulering i realtid. Læs og download databladet længere nede på denne side.

Rammeløse servomotorer

Kompakt og fleksibelt design til mekanisk integrering.
Optimér pladsen i din applikation med en rammeløs servomotor, der giver dig mulighed for at integrere motoren direkte i dit mekaniske system i din applikation. Uden den konventionelle motorramme får du større fleksibilitet og vægten reduceres uden at gå på kompromis med kvalitet og levetid. Læs og download databladet længere nede på denne side.

AGV-hjul / Hub-servo

Reduceret pladsanvendelse og kraftfuld ydeevne.
Vægt, størrelse og kompleksivitet reduceres, når anvender hub servo til dine applikationer. Disse er særligt velegnede for pladsbesparende løsninger inden for transport- og logistikteknologi. Læs og download databladet længere nede på denne side.

Drivere til børsteløse motorer

Avancerede kontrolfunktioner. Høj brugervenlighed.
Drivere til steppermotorer yder præcis positionering og hastighedsregulering, lav støj og optimal ydeevne med høj fleksibilitet. Læs og download databladet længere nede på denne side.

Drivere til steppermotorer

Avancerede beskyttelsesfunktioner med nøjagtig kontrol af hastighed og moment.
Velegnede til industrielle formål inden for eksempelvis automation, robotics, logistik og transport med avanceret kontrolsystemer til beskyttelse og regulering af hastighed og momenter, der forlænger levetiden på dine motorer og forbedrer driftssikkerheden. Læs og download databladet længere nede på denne side.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 2189 9970pehn@hansbuch.dkBook et møde

Se alle vores kategorier inden for Automation & Robotics

Leder du efter komponenter, produkter og løsninger fra flere forskellige teknologier til dine unikke applikationer, finder du alle Hans Buchs kategorier med et stort kvalitetsudvalg inden for Automation & Robotics herunder.

Derfor anbefaler vi motorer fra Fulling Motor

Fulling Motor er et tysk/schweizisk/kinesisk joint venture, der udvikler og producerer forskellige typer af motorer med fremstillingsfaciliteter på 16.000 kvadratmeter i Changzhou i Kina. Motorerne anvendes bredt i mange industrier og er garant for kvalitet og gennemtestede produktionsprocesser og kvalitetssikring.

Det europæisk-asiatiske samarbejde gør Fulling Motor til en særdeles attraktiv leverandør og samarbejdspartner med produktion og produkter, der lever op til en række internationalt anerkendte standarder, der tager højde for krav i flere verdensregioner, og som blandt andet tæller CE, RoHS og ISO 9001.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre