Konstant bevågenhed med iøjefaldende og iørefaldende belysning og signalering har en væsentlig værdi for sikkerheden og driftskvaliteten i dine kritiske arbejdsfunktioner i en lang række arbejdsområder- og miljøer.

Pålidelige løsninger til lys og signaler bidrager til øget sikkerhed

Med vores leverandør Qlight får du kompromisløs og høj kvalitet, der sikrer dig pålidelige løsninger og bidrager til en øget sikkerhed for dine medarbejdere.

Se vores kategorier inden for LED & Signal

Hos Hans Buch får du et bredt program af løsninger, der dækker langt de fleste behov inden for belysning og signalgivning. Find et udvalg af vores program inden for LED & Signal til Automation & Robotics herunder.

Heavy Duty-signalering

Til luftfartsområder og andet tungt udstyr.

Sikkert arbejdsmiljø med signalering i høj kvalitet til tungere køretøjer, maskiner og andre bevægelige objekter i arbejdsområder såsom landingsbaner, flyvepladser og byggepladser. Designet til fremragende kollisionsforebyggelse med kraftig og iøjefaldende signalering.

LED-lys

Pålidelig drift og høj kvalitet til dine kritiske arbejdsfunktioner.

LED-barer og LED-spots til mange forskellige miljøer og arbejdsområder og med et stort udvalg til anvendelse både indendørs og udendørs med høj modstandsdygtighed overfor f.eks. vand, olie, støv, stød og vibrationer.

Signalblink & Lydgivere

Konstant opmærksomhed på sikkerhedsfarer.

Stort udvalg af signallys, signalblink og lydgivere, der bidrager til en øget sikkerhed i potentielt farlige områder, hvor dine medarbejdere færdes. Læs mere om produktserierne, der opfylder langt de fleste specifikke behov for synlighed, pladsbesparelse, tolerance og meget mere.

Signaltårnlys

Designet til kundetilpassede og specifikke behov.

Få lige præcis den sammensætning af signallys, signalblik og lydgivere, som du har brug for til dine signaltårne ved at kombinere et bredt udvalg komponenter til dine specifikke behov. Signaltårne har en væsentlig værdi for mange anlæg ved konstant at give en status til driftsoperatøren.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 2189 9970pehn@hansbuch.dkBook et møde

Se alle vores kategorier inden for Automation & Robotics

Leder du efter komponenter, produkter og løsninger fra flere forskellige teknologier til dine unikke applikationer, finder du alle Hans Buchs kategorier med et stort kvalitetsudvalg inden for Automation & Robotics herunder.

Derfor anbefaler vi signalsystemer fra Qlight

Qlight er en veletableret udvikler og producent specialiseret i visuelle og lydgivende signalsystemer med en bred kvalitetsportefølje af produkter inden for LED-belysning, blink og lydalarmer, der bidrager til en øget produktivitet og en øget sikkerhed.

Med løbende udvikling af teknologier har du som kunde altid adgang til produkter i anerkendte høje standarder. Flere årtiers erfaring gør Qlight til garant for høj kvalitet og attraktive priser. Alle produkter på markedet lever op til strenge krav med alt fra internationale certificeringsordninger til høje produktionskvaliteter og veletablerede forsyningskæder.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre