Sammensæt dit kabelnet ud fra et utal af unikke kombinationsmuligheder

Få skræddersyet lige præcis den kabelkonfektionering, du har brug for hos Hans Buch. Vi samarbejder med en af verdens førende producenter og sørger for at imødekomme enhver unik forespørgsel på konfigurering af kabelkonfektionering til dine applikationer, samt støbnings- og montageopgaver. Alle leverancer gennemgås efter skrappe kvalitetskontroller med 100 % testverifikation. Kontakt os og hør mere.

Kabelkonfektionering

Specialtilpasninger til unikke plug-and-play-løsninger med kabler og stik.
Hans Buch kan konfigurere lige præcis det, du har brug for af kabelkonfiguration til din applikation. Vi tilbyder teknisk rådgivning om din løsning og hjælper dig med at opnå dine specifikke ønsker.

Støbningsopgaver

Støbning af dine elektroniske applikationer.
Hos Hans Buch tilbyder vi sammen med kabelkonfektionering mulighed for støbning til dine elektroniske applikationer. Kontakt os og hør mere.

Montageopgaver

Omfattende montage til mange applikationer.
Få monteret din unikke kabelkonfektering og øvrige elektroniske dele i f.eks. kabinetter eller paneler efter dine behov. Kontakt os og hør mere om vores montagetjeneste til din applikation.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 2189 9970pehn@hansbuch.dkBook et møde

Se alle vores kategorier inden for Automation & Robotics

Leder du efter komponenter, produkter og løsninger fra flere forskellige teknologier til dine unikke applikationer, finder du alle Hans Buchs kategorier med et stort kvalitetsudvalg inden for Automation & Robotics herunder.

Derfor anbefaler vi kabelkonfektionering fra My-Link

My-Link er en anerkendt og verdensførende leverandør af unikke, skræddersyede løsninger inden for kabelkonfektionering med specialer inden for blandt andet industriautomation, telekommunikation og meget mere. Med My-Link som leverandør er du altid garanteret specialiserede produkter, der gennemgår strenge kvalitetskontroller, og som altid er produceret i materialer af høj kvalitet.

Et vedvarende fokus på innovation og tæt kundesamarbejde er My-Link en leverandør, der forstår kundernes specifikke behov til deres unikke applikationer, og som råder over et utal af kombinationsmuligheder og services til sammensætning af kabler, stik, støbning og montage.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre