Sikkerheds- og navigationsløsninger til Automation & Robotics

Gå aldrig på kompromis med sikkerheden, når dine ansatte færdes blandt mobile, bevægelige og andre automatiserede applikationer. Vores sikkerhedssortiment dækker blandt andet over sikkerhedslysgardiner, sikkerhedsscannere med indbyggede systemer til at undgå forhindringer, samt programmerbare sikkerhedscontrollere. Kontakt os og få teknisk rådgivning om sikkerhed til dine automation-applikationer.

Sikkerhedslysgardiner

Højt beskyttelsesniveau og nem installation.
Omfattende statusindikationer og stærk anti-interferensevne giver dig en højt sikkerhedsydelse og et højt beskyttelsesniveau med disse sikkerhedslysgardiner. Læs mere ved at downloade databladet nedenfor.

Automation-lysgardiner

Høj sikkerhed og fleksibilitet.
Omkostningseffektive lysgardiner i kompakt struktur med internationalt anerkendte implementeringsstandarder. Statusindikation kan aflæses på lang afstand. Læs mere ved at downloade databladet nedenfor.

Laserscannere / Sikkerhedslaserscannere

Bred detekteringsvinkel på lange afstande.
Laserscannere og og sikkerhedslaserscannere med pålidelige sikkerhedsforanstaltninger med indbyggede systemer til at undgå forhindringer. Den laserbaseret LS2-serie kan scanne et område på op til 270 grader og med en radius på 20 meter, hvilket gør serien ideel til mobile robotter til navigation og til hindring af påkørsel af genstande. Den lidar- og radar-baseret KLM-serie kan scanne et område på mellem 276 og 360 grader og kan detektere selv de mindste genstande på længere afstande. Læs mere om KLM- og LS2-serierne ved at downloade databladene nedenfor.

Programmerbare sikkerhedscontrollere

Utallige opsætningskombinationer.
Denne serie af programmerbare sikkerhedscontrollere (SPC) giver dig mulighed for at sammensætte et utal af unikke setups til at styre sikkerheden i dine automation-applikationer. Serien er SGS-certificeret på sikkerhedsniveauerne SIL 3, PL e og Cat. 4. Læs mere ved at downloade databladet nedenfor.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 2189 9970pehn@hansbuch.dkBook et møde

Se alle vores kategorier inden for Automation & Robotics

Leder du efter komponenter, produkter og løsninger fra flere forskellige teknologier til dine unikke applikationer, finder du alle Hans Buchs kategorier med et stort kvalitetsudvalg inden for Automation & Robotics herunder.

Derfor anbefaler vi sikkerheds- og navigationsløsninger fra SDKELI

SDKELI er garant for høj kvalitet og sikkerhed i både produktlinje og produktionsprocesser, hvilket gør dem til en særdeles attraktiv leverandør inden for sikkerhedsbeskyttelse i elektriske og elektroniske applikationer og med stort fokus på Automation & Robotics.

Med et stort antal certifikater erhvervet inden for en række internationalt anerkendte direktiver såsom CE og TUV understreger SDKELI, at sikkerheden og kvaliteten er den allerøverste prioritet i mødet mellem deres løsninger og markedet.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre