PLC’er og HMI’er til Automation & Robotics

Få PLC’er til styring og sikkerhedsstyring af dine robotter og andre automatiserede maskiner i høj kvalitet. PLC’erne er integrerbare til sikkerhedssensorer, nødstop, sikkerhedsafbrydere og meget andet, som bidrager til at opretholde høje og strenge sikkerhedskrav.

PLC’er / Sikkerheds-PLC’er

Avanceret teknologi og pålidelig sikkerhed.
Vores program af PLC’er byder på avanceret teknologi, der sikrer dig pålidelig kontrol af dine automation-applikationer med høj sikkerhed, og som opfylder strenge sikkerhedskrav.

Drive-controllere

Kompakt universalløsning til stepmotorer og BLDC-motorer.
Drive-controllere med integreret webserver til nem opsætning uden ekstra installation af software. Det giver en nem konfigurering af modulet blot ved at tilkoble en pc med ethernet-port. Læs mere ved at downloade databladet nedenfor.

HMI’er

Kraftfuld industristandard til PLC-applikationer.
Display-enheder i størrelserne 4,3″, 7″ og 10,4″ med indbygget software-pakkerne CODESYS HMI, der muliggør visualisering af data fra én eller flere PLC-applikationer. Læs mere ved at downloade databladet nedenfor.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 2189 9970pehn@hansbuch.dkBook et møde

Se alle vores kategorier inden for Automation & Robotics

Leder du efter komponenter, produkter og løsninger fra flere forskellige teknologier til dine unikke applikationer, finder du alle Hans Buchs kategorier med et stort kvalitetsudvalg inden for Automation & Robotics herunder.

Derfor anbefaler vi PLC’er og HMI’er fra Kendrion

Mere end 100 års historie og udvikling af komplekse teknologiske løsninger med avancerede materialer: Det gør Kendrion til en anerkendt frontløber på verdensmarkedet som innovativ udvikler og producent af blandt mange andre ting PLC’er og controllere.

Kendrions globale tilstedeværelse sikrer hurtig og pålidelig support og understreger kvaliteten og brugervenligheden i deres løsninger.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre