Hold sikkerheden i top i dine robotter og andre bevægelige og automatiserede applikationer ved at kombinere flere teknologier og løsninger fra Hans Buchs portefølje inden for Automation & Robotics.


Tre teknologier til at øge sikkerheden for bevægelige applikationer

I Hans Buch mener vi, at sikkerheden altid bør være i top, når dine medarbejdere færdes blandt dine bevægelige applikationer, såsom robotter i form af f.eks. AGV’er (automated guided vehicles), AMR’er (autonome mobile robotter) eller andre automatiserede løsninger.

I denne use case får du tre scenarier med teknologier, som kan danne grundlag og inspiration for dit samlede sikkerhedskoncept, når du udvikler din virksomhed med automatiserede applikationer.

Drive solutions: Optimal sammensætning af hjul, motorer og gear

AGV’er er fremtiden for interne logistiksystemer til transport af materialer. Med styringsløsninger fra Kendrion får du en optimal drive-controller til individuel styring af hjulene med uovertruffen præstation og præcis synkronisering. Det bidrager til at overholde strenge sikkerhedskrav. Du kan læse mere om drive-controllere i vores kategori PLC & HMI.

I Hans Buch får du desuden også et stort sortiment af kvalitetsmotorer og gear fra Fulling Motor, der bidrager til høj præcision, høj ydeevne og en hurtig responstid.

Navigation: Undgå forhindringer med sikkerhedsscannere

Giv dine automatiserede applikationer et uovertruffent udsyn til at detektere forhindringer på lange afstande og med brede vinkler til skarp og præcis navigation.

Sikkerhedsscannere fra SD Keli har pålidelige sikkerhedsforanstaltninger indbygget med obstacle avoidance-algoritmer, der sikrer hindring mod påkørsel af personer og materiel.

Sikkerhedsovervågning: Høj sikkerhed med pålidelige sikkerhedscontrollere

Med en SPC fra SD Keli får du en intuitiv og brugervenlig løsning, der sikrer dig en simpel programmerbar måde at konfigurere sikkerhedsløsninger til mange forskellige applikationsscenarier. SPC’en har automatisk diagnosticering for hurtig fejlfinding med mange eksterne interfaces til at integrere en lang række af funktioner i din applikation, herunder sikkerhedsrelæer, switches og sensorer.

Sikkerheds-PLC’er fra Kendrion opfylder strenge sikkerhedskrav, og med avanceret teknologi får du en løsning, der kan erstatte et utal af relæer. Det giver dig pålidelig programmering og styring af eksempelvis dine AGV’er og AMR’er.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 2189 9970pehn@hansbuch.dkBook et møde

Se alle vores kategorier inden for Automation & Robotics

Leder du efter komponenter, produkter og løsninger fra flere forskellige teknologier til dine unikke applikationer, finder du alle Hans Buchs kategorier med et stort kvalitetsudvalg inden for Automation & Robotics herunder.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre