I Hans Buchs artikelserie med use cases til Automation & Robotics finder du inspiration til kundetilpassede tekniske løsninger til dine unikke applikationer.


Arbejder du på at øge automatiseringen i din produktions- eller logistikprocesser, er Hans Buch en oplagt forretningspartner til at udvikle dine applikationer. Vi markedsfører et bredt sortiment af tekniske løsninger til Automation & Robotics med håndplukkede leverandører og producenter, som i hvert deres felt er blandt de markedsførende verden over.

Automatisering bidrager væsentligt til at optimere din virksomhedsdrift ved at øge konkurrenceevnen gennem mere effektiv produktivitet og logistik og med høj præcision og ensartet kvalitet. I denne artikel finder du inspiration til, hvordan vi i Hans Buch kan hjælpe dig med at sammensætte komponenter og løsninger med unikke tilpasninger, der dækker dine præcise behov.

Seks eksempler med Hans Buchs ekspertise inden for Automation & Robotics

Her får finder du seks eksempler på, hvordan Hans Buch kan hjælpe med optimere din unikke løsning til dine applikationer inden for Automation & Robotics.

  • Grundig gennemgang af sikkerheden: Få teknisk rådgivning til sikkerhedsløsninger til din AGV og andre bevægelige applikationer.
  • Adaptive netværksløsninger: Få brugervenlige og skalerbare løsninger til din nuværende behov, men som er skalerbare og klar til indfrielse af vækstpotentialer.
  • Skræddersyet screen build: Specialdesignede HMI-løsninger til interaktion mellem menneske og maskine.
  • Kost- og procesoptimering sikret med kabelkonfektionering: Pladsfrigørelse i dine faciliteter med høj leveringssikkerhed og kvalitet optimerer processer og omkostninger.
  • Grundig forundersøgelse og virkelighedstest af sensorer: Sensorløsninger med grundige forundersøgelser og test af teknologier og implementering.
  • Stærke supplementer til applikationen: Add-ons med teknologier, der yderligere styrker sikkerhed, brugervenlighed og oppetid.

Læs vores artikelserie med use cases til Automation & Robotics

Få overblikket og læs vores use cases, der kan danne inspiration til at konceptudvikle din næste applikation til Automation & Robotics med Hans Buch som teknisk rådgiver og leverandør. Vores brede sortiment giver dig mange unikke muligheder, som vi kan hjælpe dig med at tilpasse fra begyndelsen med koncepttegninger, test og justeringer frem til idriftsættelse af din applikation.

Sikkerhed: Navigation, Drive & Overvågning

Optimal sammensætning af hjul, motorer og gear i samspil med sikker navigation og overvågning med sikkerhedsscannere og sikkerhedscontrollere.

Netværk: Skalerbar totalløsning med unik IoT-eSIM-mulighed

Tilpasningsvenlige RMS-muligheder, samling af cellulære forbindelser, samt skalerbare setups til fremtidens vækst med løsninger til både hardware og software.

Custom Input & Screen Build: Kundetilpasset HMI

Skræddersyet udvikling af alt-i-én HMI-løsning med dybdegående kendskab fra mere end 40 års erfaring giver en bred vifte af tilpasningsmuligheder.

Plug & Play: Optimering og leveringssikkerhed

Frigør ressourcer med en plug & play-løsning, der med høj leveringssikkerhed skaber tryghed, og som optimerer processer og omkostninger med frigørelse af plads.

Sensorteknologi: Gennemgående undersøgelser af proof of concept

Få en dybdegående forundersøgelse med test af relevante sensorteknologier, der sikrer et pålideligt grundlag for teknisk funktionalitet og økonomisk rentabilitet.

Add-ons: Kvalitetssupplement til din unikke applikation

Læs tre eksempler på dine muligheder for yderligere tilpasninger og supplementer, der øger kvaliteten med sikker drift og forlænget oppetid i din applikation.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 2189 9970pehn@hansbuch.dkBook et møde

Se alle vores kategorier inden for Automation & Robotics

Leder du efter komponenter, produkter og løsninger fra flere forskellige teknologier til dine unikke applikationer, finder du alle Hans Buchs kategorier med et stort kvalitetsudvalg inden for Automation & Robotics herunder.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre