Med Hans Buch behøver du kun én leverandør til at håndplukke alle dine efterspurgte komponenter til dine unikke applikationer til Automation & Robotics.


Håndplukkede komponenter fra nogle af verdens førende leverandører

Hans Buch har et stort program af tekniske løsninger fra nogle af verdens førende producenter og fremstillere af komponenter til applikationer inden for Automation & Robotics.

Håndpluk, sammensæt og kombinér, så det passer til lige netop din unikke applikation med leverandører, der på hvert sit felt er nogle af verdens markedsførende udviklere af komponenter, der bidrager til øget automatisering eller fuldautomatiske applikationer. Herunder får du tre eksempler, som du kan supplere dine applikationer med.

Sikker drift med signalering

Konstant bevågenhed med iøjefaldende og iørefaldende belysning og signalering fra Qlight er et velegnet bidrag til sikkerheden i dine kritiske arbejdsfunktioner og arbejdsområder.

Signaltårnlys, signalblink og lydgivere tilpasses nemt til dine applikationer med moduler, der kan skaleres efter dine behov.

Forlæng driftstiden med industriblæsere

Kontinuerlig køling af dine applikationer reducerer nedetiden og øger produktiviteten i dine automatiserede processer. Hans Buchs udvalg af industrielle blæsere er et velegnet supplement, der med løbende temperaturregulering sørger for opretholde driften.

Vores industrielle blæsere fra MOTRAXX fås i aksiale og rammeløse varianter og yder kraftfuld og støjsvag køling med effektive og jævne luftstrømme.

Høj tilpasningsevne med et virvar af switch-muligheder

Med mere end 70 serier af trykknapper, kontakter og andre afbrydere, samt mere end 1500 støbemuligheder, er tilpasningsevnen ingen udfordring for at opfylde dine specifikke behov i dine applikationer. Trykknapper fra Onpow er et velegnet valg med flere årtiers erfaring med udvikling og produktion af elektromekaniske switch-teknologier.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 2189 9970pehn@hansbuch.dkBook et møde

Se alle vores kategorier inden for Automation & Robotics

Leder du efter komponenter, produkter og løsninger fra flere forskellige teknologier til dine unikke applikationer, finder du alle Hans Buchs kategorier med et stort kvalitetsudvalg inden for Automation & Robotics herunder.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre