I Hans Buch tilbyder vi en unik alt-i-én-løsning med kundetilpasset HMI med en erfaren samarbejdspartner og leverandør. Når du arbejder med os, får du transparent kommunikation gennem hele produktions- og udviklingsfasen.


Sammensæt dit unikke interface-setup med en skræddersyet HMI-løsning, der giver dig en stor palette af tilpasningsmuligheder, der tilpasset dine applikationer. Med en leverandør med flere årtiers erfaring får du personlig og transparent kommunikation og med alle relevante og nyeste teknologier til rådighed.

Skræddersyet udvikling af alt-i-én HMI-løsning

Vi skaber de perfekte rammer for et komplet interface, der bedst muligt indkapsler alle dine behov for adgang og kontrol via f.eks. biometrisk teknologi, tastatur eller touchskærm.

Få fuld kontrol, styring og overblik med unikke tilpasninger, der kobler alle dine enheder i applikationen sammen med et display, et panel eller en controller. Hos Hans Buch får du en færdig løsning, der opfylder alle ønsker om f.eks. touch-funktioner, knapper eller andre kontrolelementer og visuelle oplysningselementer.

Dybdegående og bredt kendskab til alle relevante HMI-teknologier med mere end 40 års erfaring

Hans Buch samarbejder med Printec-DS, som er specialiseret i kundetilpassede HMI-løsninger, og du er derfor sikret en teknisk produktrådgiver med årtiers erfaring og de nyeste teknologier.

Med kundetilpasset HMI fra Hans Buch og Printec-DS får du en løsning, der designes til at være fuldt integreret i din applikation, og vi tilbyder vejledning helt fra opstarts- og konceptfasen og frem til, at nøglen drejes på din applikation.

Personlig og transparent kommunikation i alle udviklings- og produktionsfaser

I Hans Buch ønsker vi at indgå i et partnerskab, hvor din tilfredshed er vores højeste prioritet. Vi tror på at inddrage dig i ethvert trin af processen, så du kan føle dig tryg ved hvert valg, du træffer, gennem hele fremstillingsfasen. Derfor får du altid personlig og transparent kommunikation, der sikrer, at du får opfyldt alle behovene og ønskerne til din applikation.

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag eller book et gratis, uforpligtende møde.
+45 2189 9970pehn@hansbuch.dkBook et møde

Se alle vores kategorier inden for Automation & Robotics

Leder du efter komponenter, produkter og løsninger fra flere forskellige teknologier til dine unikke applikationer, finder du alle Hans Buchs kategorier med et stort kvalitetsudvalg inden for Automation & Robotics herunder.

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre