Invester i QX-serien og effektiviser produktionen.

Ingersoll Rand QX-serien – ringer det en klokke? Den innovative og lettilgængelige serie af batteridrevne produktionsværktøjer, der dokumenterer dine data, mens de leverer styring af moment, vinkel og hastighed.

Alligevel har du endnu ikke kastet dig over dem. Du sidder måske og tænker: Kan det overhovedet betale sig at skifte til QX-værktøjer, når jeg nu bare kan holde fast i det jeg kender? Og ja det kan det!

Vi giver dig 5 salgsargumenter, som du ikke kan sige nej til, så du kan gøre livet lettere for både dig selv og dine kollegaer. Læs her, hvorfor du bør investere i QX-serien fra Ingersoll Rand.

1) Nedbring dine garantiomkostninger

QX-værktøjerne sikrer, at de momenter og samlinger du laver, overholder dine ønsker og krav. Alle værktøjerne har et multifunktionelt display, der udover at tillade en hurtig opsætning, også giver dig feedback på dine tilspændinger.

Her bliver intet overladt til tilfældighederne, og du slipper f.eks. for at skrotte produkter pga. fejlmontering.

Med QX-serien sikrer du, at dine samlinger er korrekte, og nedbringer dermed garantiomkostningerne i din virksomhed.

2) Øg produktiviteten med automatisk tilspænding

QX-serien spænder og kontrollerer automatisk i henhold til dine ønskede konfigurationer, hvilket er både hurtigere og mere korrekt end manuel tilspænding.

Med den medfølgende software kan du indstille dit produktionsværktøj med de mest brugte konfigurationer, eller du kan downloade Insight Connect appen og altid have installationen lige ved hånden. Du behøver hverken bruge uanede mængder af tid eller bryde hjernen med komplicerede funktioner. Indstil nemt dit produktionsværktøj og tryk på knappen, så klarer maskinen resten.

Du sparer kontrollen og øger produktiviteten – et tryk og arbejdet er udført.

Se hvordan du installerer dit QX-værktøj med Insight appen her

3) Øg din sporbarhed og kontroller kvaliteten

Selv dokumentering af momenter og kvalitetskontrol klarer QX-værktøjerne for dig. Maskinen dokumenterer og gemmer selv data på op til 1200 af dine samlinger. Download alle dine data til din PC, så kan du altid gå tilbage og analysere de enkelte samlinger.

På den måde kan du nemt spore dine data og kontrollere kvaliteten af tilspændingerne. Så undgår du også utilfredse kunder. Med QX-serien kan du jo bevise at kvaliteten af jeres tilspændinger er helt i top.

4) Spar omkostninger til kalibrering og downtid

QX-værktøjerne kan klare op til 250.000 tilspændinger mellem kalibreringer. Med QX-serien sparer du altså omkostninger til kalibrering og downtid. Det er sød musik i de flestes ører eftersom det trods alt koster ca. 1500.- per gang at kontrollere og justere dit produktionsværktøj.

5) Få samlinger der virker

Med QX-serien sikrer du, at jeres samlinger er udført, som du ønsker det. Værktøjerne har markedets laveste tolerance på +/-5% – en tolerance der er godkendt til kravene inden for Aerospace/flybranchen.

Skal vi hjælpe dig med at finde dit QX-værktøj?

Hos Hans Buch kan du få professionel rådgivning og teknisk support. Vi hjælper dig med at finde lige det produkt, der passer til netop din virksomhed.

Kontakt os i dag og få en teoretisk og praktisk gennemgang af mulighederne i produktionsværktøjet på baggrund af din virksomhed. Derudover har du også mulighed for at låne værktøjet i en periode, så du selv kan opleve det store udbytte.

Kontakt Sales Engineer, Stephan Jørgensen på 4368 5033 eller srj@hansbuch.dk og hør mere.